Söndag

Just nu skiner solen lite, men annars så har det regnat stora delar av denna söndag. Laddar för en ny vecka med en massa trav och annat skoj. Är på väg att bli sjuk, vilket inte är så kul men förhoppningsvis så är det bara en liten förkylning och inget mer.

Min syster ska nu i väg in till stan och träffa någon kille :P medans jag sitter hemma med mamma & pappa och tar det lungt. Om en timme så är det trav på TV, och sen så får vi se om det finns något annat att titta på, på TV eller om det får bli en film.

XOXO

Hemma nu, fast med bara ett långsamt internet.

Har varit hemma i ett par dagar nu. Men eftersom att åskan har slagit ur vårt trådlösa internet så får jag sitta vid min systers dator och skriva, vilket inte händer så ofta. Men förhoppningsvis på måndag så kommer det nya internetet upp...

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Harry Potter 5 men min mamma, medan min syster är på stan med en kompis och pappa tar sig en middagslur.

Har gjort en ny header till min blogg, vad tycks???

Nu ska jag fortsätta titta på Harry Potter!!!

LOVE Ron och Hermionie :)

xoxo

Om en timme åker jag...

Västergötland here i come.

Snart packat klart och ska göra smörgåsar eftersom att jag inte är hemma förens efter 17 i dag.



Så här får man se ut i dag. Jeans från Dr. Demin tröja från East West och en väst från second hand..

Nej nu får jag ta och rycka upp mig....

PUSS


Har haft semester från bloggen.

Men nu är jag tillbaka efter 3 veckor semester från bloggen. I dag så åker jag hem till Västergötland och jag lovar att uppdatera oftare framöver. Har under de senaste veckorna inte gjort så mycket mer än jobbat och tagit det lungt.

Som sagt så åker jag hem till föräldrarna i dag, kommer att vara hemma på semester i två veckor vilket ska bli riktigt skönt. En hel del trav kommer det att bli, tror redan att det blir en tur till Åmål i morgon, då det är V64 där.

Men i hörs i kväll när jag kommer hem...

xoxo 

RSS 2.0