Såstaholm Hotell

Nu är jag på Såstaholm hotell och sitter på rummet med min syster. Vi har varit här sen halv tre i dag, har hunnit med en sväng ner till sjön, sen så gick vi alla fyra på tipspromenad 19 av 20 rätt fick jag på film delen. Just nu tittar Malin på ett progam om en häftig konstnär, Markus Raaetz, på SVT 2, samtidigt som hon sätter all sin utrustning på laddning.

Malin vid Vallentunasjön...



Sjön vattnet var inte varmt men det gick att doppa fötterna.



Roadtrip, runt i trakterna i Täby...



Syrran med en öl som hon köpt helt sjäkv, tänk att hon är 18 och snart tar studenten.



XOXO


Jag ser ett ljus i tunneln

Om cirka tjugo minuter är jag i Örebro. Har inte orkat skriva på uppsatsen, då de jäkla "bordet" datorn står på är så långt fram vilket gör att jag sitter så jäkla konstigt när jag skriver. Och ont i ryggen vill jag inte ha tack!!!

Sitter och smsar med Jojo i stället, vilket är kul. Hon ska på bal i kväll, trevligt trevligt tycker jag.


Någonstans mitt i skogen, på väg mot Örebro...Fint väder är det i alla fall.



XOXO

På tåget mellan Mjölby och Örebro

Just nu sitter jag på tåget mellan Mjölby och Örebro. Hala vägen upp till Mjölby så har vädret varit kasst men när vi precis lämna stationen i Mjölby så kom solen fram, mysigt tycker jag. Hoppas på fortsatt fint väder resten av helgen. Min resa började redan vid kvart i sju i morse, när jag tog bussen till Lessebo, där fick jag sitta i 50 minuter innan tåget gick mot alvetsa, där jag bytte mot Mjölby och X2000. 

Så här kan man se ut kl halv sju på morgon efter att ha varit vaken i en timme. Jag lär somna gott i kväll. Ska nog skriva lite på min uppsats nu. 



CIAO  

Tråkigt tråkigt

...har jag. Ska snart hämta tvätten och förhoppningsvis är den torr nu. Ska sen laga mat, fast jag har inte riktigt bestämt vad jag ska laga. När jag ringde mamma förut så var de och hanlade, så jag får ta och ringa senare igen. Var alldeles nyss på biblan och lämna en bok, som jag förhoppningsvis inte behöver mer till uppsatsen.

Har inte heller packat så mycket eftersom att jag väntar på att tvätten ska bli färdig.

Så här ser jag ut i dag, osminkad och i myskläder. Chnios från Gina, linne och jacka från Ellos.


XOXO


Förberedelser

Just nu så lyssnar jag på Miles Davis skiva Kind of Blue, han är en jazzlegend för den som inte visste det. Håller även på att tvätta och ska snart börja packa för i morgon bär de av till Sthl och Elitlopps helgen. Jag åker tåg till Örebro där mamma, pappa och syster hämtar upp mig. Vi ska bo på Såstaholm Hotell som ligger i Täby. Ska bli riktigt trevligt med trav i 2 dagar, sen så följer jag med dom hem till Vinninga, ska vara med på Karnevalen min syster har på måndag.

Har ju varit på lite shopping humör denna veckan, och nu har jag äntligen tagit lite bilder...

Fr. i måndags, två over size skjortor och ett par jeans från märket Dr Demin, inhandlade på Kosta Outlet Mode nedervåningen



Trosor från Koola Anna, fr. över våningen på Kosta Outket. Skor från Shoes and Bags, märke Park West.



Fr. i tisdags Jeansleggins fr. Vila



Och i går, onsdag, fick jag hem mina beställda shorts, skor och min nya jeansjacka fr. Ellos. Skorna fick jag för 99:- och shortsen för 49:-, bra med rea i bland.



Nu ska jag nog ringa mamma och höra vad man kan behöva ha med sig upp till Sthl.



XOXO


Underbar låt!!!

Jon Mclaughlin allihop, helt underbar är han. Han har öven gjort låten So Close från filmen Förtrollad, den låten de dansar till på balen.
 


Var tvungen att lägga med So Close också!!!



BYE BYE

Tisdag

Tisdagen spenderades i Växjö, där jag var på handledning och sen så gick jag runt på stan lite. Fick bli ett par nya jeansleggins från vila. Köpte även Rolling Stones och Travronden, det är ju elitloppet nu till helgen så man måste ju ladda upp...



Även så syndade jag och köpte mig en liten Ben and Jerrys!!


Väldigt avslappnat i går (tisdag) med avklippta jeans och linne från Monki


Titta vad som damp ner i posten förra veckan. Äntligen så fick jag mitt armband från Bracy.se


Nehe nu får man ta och hitta på något, det är sol ute med det blåser som tusan...

XOXO

Shopping runda på Kosta outlet och mat...

Var uppe en sväng på Kosta Outlet och hitta lite roliga grejer, så jag känner mig rätt nöjd. Var även en sväng inne hos Malin och tog mig en smothie *gott*




Har precis ätit fick bli quornburgare med bröd och sallad till, även detta mycket gott. Hade aldrig smakat quornburgare förut men det var riktigt nice, ett bra komplement nu i sommar, så att man inte föräter sig på grillat : )

Går även omkring med mina ny/gamla ballerina skor från Donna Girl, måste ju gå in dom någon gång och ett par tips är att göra de hemma, för då kan du ju alltid ta av dem om det börjar göra ont.




Fick bli lite Bohemian Chic i dag med´mkt lila, som är en av favvis färgerna... Linne fr. Gina, tröja fr. Monki, Jeans fr. EastWest och sjal fr, JC


Bilder på det jag in handlat i dag kommer senare eller i morgon.

XOXO

Måndag och nya krafter

Har i helgen varit så trött och blivit sjuk, vilket har gjort att bloggen fick komma i andra eller tredje hand. Efter jobbet i lördags sov jag mellan 17,30 och 21,30 till saken hör att jag brukar aldrig somna mitt på dagen speciellt om det är så ljust ute. Så jag hade nog lite feber då eftersom att jag frös.. jaja

Har i dag lyckat skriva lite till på min uppsats och har även skickat in mitt uppsats manus till Anna Sofia, hela 8 sidor än så länge och är inte färdig än... Det känns som man jag har flyt just nu i skrivandet. Ska in till växjö i morgon på handledning, sen tänkte jag handla lite, ska ju till stockholm och elitloppet i helgen. *Längtar* ska bli kul att umgås med mamma och pappa och syster. Bror får stanna hemma och ta hand om hästarna.

LYSSNA PÅ DENNA LÅTEN, MATT ÄR SÅ JÄKLA BRA!!!



Ska hoppa in i duschen nu, ska upp till outleten en sväng sen, tror jag i alla fall.

XOXO

Torsdag

Sitter nu här och gör inte så mkt. Har skrivit lite på min uppsats, är inne på den andra filmen nu. Men känner att jag måste smälta den lite till innan jag fortsätter och skriva. Ska även kolla in extra materialet och se om von Trier säger något som kan vara av intresse för uppsatsen och det jag skriver om.

Har kollat runt på lite bilder från Cannes festivalen, mkt fina klänningar men jag måste säga som de flesta andra wow för Eva Longoria Parker... Hon såg helt fantastisk ut i sin Atelier Versace klänning.


Jag äger inte bilden.

Hon lyckas alltid, kommer ihåg hennes vackra röda klänning från Golden Globes, visa en bild för min syster och hon sa direkt att en sådan klänning skulle hon velat haft på sin bal. Men men vi får väl se vad syrran kommer ha på sig.

Nu ska jag nog ta och ringa nämnda syster och se vad hon hittar på.

Vi hörs snart igen!

Regn och möte i kväll

Inte så mkt bloggande i helgen men mellan jobb och grillning och trötthet så fick bloggen komma i andra hand. Det var så där i lördags, jag har nu upptäckt att jag tycker inte det är så kul att festa längre. Det är helt ok och ta en öl eller två till maten och när man sitter och snackar men annars så vet jag inte riktigt. Har kanske gått och blivit vuxen, eftersom att jag under festen satt och tänkte på att jag kanske skulle varit hemma och fixat med uppsatsen eller något annat som inte betydde att jag var tvungen att vara social med en massa andra människor... 

Nu ska jag äta en färdigrätt, eftersom att jag har en massa annat att stå i inför möet i kväll, plus at jag inte orkar ställa mig och laga mat just nu.

XOXO 

Lördag

Det blev inget bloggande i går, åkte tåg nästan hela dagen med en försening som gjorde att jag blev strandsatt i Alvesta i en timme, vilket i sig gjorde att jag blev en halvtimme sen till jobbet. Men men det är sådant som händer. Va kul att vara på trav, men resan till Göteborg kunde varit bättre, ingen serveringsvagn och inget eluttag. Lyckat !!

Har i dag jobbat och håller just nu på att fixa i ordning mig ska till Nadde och äta sen.

Här kommer lite bilder från mitt äventyr : )


Tåg mot Göteborg




Syrran - Fotograf för ALN Pressbild



Mamma och Pappa



Ett av loppen, inte så snyggt foto men ändå...



Jag i fredagens kläder, jeansleggins, oversize skjorta och sjal.



CIAO CIAO


Torsdag

Hej just nu sitter jag på Växjö Station och väntar på att mitt tåg mot Göteborg ska komma. Tåget går inte förens 13.02 så de blir att vänta ett tag. Har vandrat runt lite i växjö, sen jag kom in i morses vid 09.45, har bland annat varit på banken och fixat lite och sen så tog jag mig en chailatte på Waynes, god men Malin gör fortfarande den godaste. Gick sen til Clas Ohlson och köpte ett par hörlurar, kan behövas när jag ska kolla på ena Dogme filmen på tåget : )

Just nu är det rätt fint väder ute men i morse så regna de, förhoppningsvis så är det fint väder på Åby i kväll. Som tur är så sitter jag ju på tåget i lite över tre timmar så regn vädret kanske drar förbi.

Dagens outfit: Jeansleggins från vila, t-shirt från New Yorker, tröja från gina, skor från Din sko och sjal från Kosta Outlet. Är väldigt lila i dag : )



Mums och god läsning i Vanity Fair...



Inköpen från Hemmakväll i tisdags. Glad att jag fick tag på Dogme boxen och att jag hittade Ett rum med utsikt, hade den på vhs förut men den har försvunnit. Kiss Kiss Bang Bang, var ett tips från Erika och Sanna och sen så hitta jag en miniserie från BBC, har sett första avsnittet helt okey serie faktiskt.



Ett par filmer jag köpte förra veckan, som jag hitta i en köp 2 för 99:- på Konsum.



En timme kvar nu, sen så bär de i väg. glad att jag inte behöver byta någonstans : )

Vi hörs, see you later!

Onsdag

I dag blev det sovmorgon, skönt med det i bland. Sen så blev det en massa läsande om franska nya vågen och skapandet om Dogme 95. Har även börjat skriva på uppsatsen i dag, inte kommit så långt men har ändå börjat vilket är bra. I kväll har jag inte gjort så mkt, just nu sitter jag och lyssnar på Rascal Flatts, och ska väl packa lite inför i morgon. Jag ska nämligen till Göteborg och Åby för att kolla på trav, det är ju kungapokalen och drottningpokalen, det kan man ju inte missa. Plus att syrran ska vara där och fota --->MVA Foto

Rascal Flatts, gillar verkligen den här låten...



Ännu mer Rascal Flatts...



och ännu ännu mer av detta fantastiska band.




Nej, nu ska jag ta och ringa min mamma och prata lite.

BYE BYE

The day so far - the picture way

Har varit i växjö i dag, först på handledning och sen på vandring...


T-shirt från Gina, avklippta jeans, bandjacka från Josefssons, Solisar från Le Specs, gladiatorsandaler...




På vandring mot Hemmakväll ute vid I11, åkte buss en bit men gick resten.




På vägen tillbaka åt jag lunch på Hennings bageri.




Det blev lasange, mkt gott, även fast att det var oliver i min sallad..




Köpte Travronden och en VITAMIN EVERYDAY smak Grönt Äpple, till bussresan hem till Kosta.




Satt och klura på andelssystemet till V75 på ÅBY, som är nu på torsdag. Hade två förslag som blev ett till slut. Vi får väl se om vi kan få 7 rätt!!!



Vad jag inhandlade på Hemmakväll kommer senare...

CIAO!!

Follow Your Lead


Hemma igen och lite lunch

Nu är jag hemma igen efter mitt möte i Lessebo. Allt gick bra och vi kom på olika idéer, till festivalen.

Nu sitter jag och äter en lättare lunch bestående av två mackor med ost, skinka och gurka, till de fick det bli ett glas Ananas jucie. Ska fixa lite inför min handledning i morgon inför uppsats skrivandet. 



Fick förresten mitt betyg på min hemtenta i dag, blev godkänd. Vilket är jätteskönt, eftersom att jag trodde att jag skulle behöva skriva om den, då jag inte riktigt förstod ämnet fult ut, men lyckliga jag fick ett G.


Här var jag på möte i dag...

 

... och så här såg jag ut!





Ciao!

Möte

Ska till bussen nu för att åka på möte i Lessebo, men vi hörs senare. Fint väder i dag i alla fall...

Ciao

Söndag förmiddag

Sitter äter frukost just nu. Sovit länge gjorde jag i dag, ser ut som att vädret kommer vara fint men med min vanliga tur så ska jag jobba i eftermiddag. Nu ska jag hitta på något innan jobbet men vad vet jag inte : )

SEE YOU LATER!

Lördag

Har i dag jobbat mellan 08.00-14.00, det var faktiskt en ganska lugn dag. Jag var nere i frukten som vanligt och plockade. Efter de att jag kom hem i dag, så har jag inte gjort så mycket. Jag lagade lite mat och sen så har jag suttit och läst och surfat runt på nätet.

Jag efter jobbet, osminkad och dan, men vem bryr sig inte jag i alla fall





Dagens middag, bestod av morötter och gruka och lite tortilla chips att dippa. Dippen till höger är med smak av tsaziki och den till vänster pesto. Mycket gott att dippa.

SO LONG, GOODBYE!!

Underbar låt...


Precis tittat på denna filmen...



Älskar denna filmen : )

Och så här ser jag ut i dag... Mycket slappa kläder denna veckan och så lär det fortsätta.


Fredag

Halv tråkigt väder, är uttråkad. Vill gå på bio och bara ha kul : )
Jobbar i morgon så dricka alkohol är inget alternativ.

Vi får väl se om jag kan hitta på något.


Mumien maraton

Har avklarat första mumien filmen och sitter just nu och kollar på den andra. Har även lånat hem den tredje om andan faller på och jag känner för att titta på den också.

Mumien - återkomsten
Bilden är från andra filmen och jag äger inte bilden.


See you later


Äntligen funkar den bärbara igen.

Fick sladden till datorn i dag så nu kan jag äntligen jobbar från den bärbara igen.

Linne och kofta från Gina, favvis jeansen från east west och ny hårfärg. Färgen ser ganska mörk ut på bilderna, men jag är nöjd i alla fall.








Titta vad jag fick på posten idag, mina nya solglasögon från Le Specs.



Bon voyage!

En promenad

Dagens väder är så där, men det har i alla fall inte regnat : ) Har i dag varit ute och promenerat lite, först så var jag på biblan och hämta tre böcker, sen så svängde jag in till Konsum för att köpa nya Chic. Efter att ha varit hemma en stund så gick jag upp till Kosta Outlet och hälsa på Malin på Waynes. Köpte mig en Chailatte på sojamjölk och satt mig ner och prata lite med henne. Gick sen ner till Bokbutiken och köpte med mig hem de 2 första Mumien filmerna + att man fick en extra film med massa extramateriall, allt för den fina lilla summan av 199 kronor. Så de blir nog en slappkväll med bra film.

Malin gör den godaste Chailatten.



Lite kvällsmys får det allt bli i dag.


Bra låt...


Färga håret

Nu ska jag färga håret. Färgen heter Chocolate Caramel och förhoppningsvis blir de bra, fast att jag tror att allt blir bättre än så mitt hår ser ut nu!

I bakgrunden har jag på TV4 Sporten, där det är sändningar från Solvalla och V64 : ) Trav är kul!!!



Vi syns senare : )


Titta vad jag fick på posten.

Som ni kanske har läst så har Frida gjort mig frälst på Tradera, och i måndags morse klicka jag hem min första auktion. Och i dag kom godbiten jag klicka hem.



Snygg va, bilden är lite så där, men jag kan säga dig att väskan är grymt snygg. Är mörkt chokladbrun och priset blev 470 kronor, inte helt fel tycker jag. Så säg mig gjorde jag ett klipp eller inte?

Nu ska jag göra lite mat och slappa lite tror jag...

Bon voyage

Det regnar i dag igen...

Japp regn i Kosta i dag igen, jag vill ha fint väder. I går upptäkte jag att min adaptersladd till min bärbara dator är trasig, så jag har beställt en ny från Dustin i dag och förhoppningsvis kommer den ï morgon eller på fredag eller senast på måndag, efter som att jag ska börja skriva på uppsatsen då : )
I går titta jag på filmen  The day the earth stood still  och i dag har jag tittat på The Babes at St Trinian's båda ganska bra, helt okey filmer för att slö titta på.


Regn regn regn...



Idag fick det bli myskläder, Jeans från East West, T-shirt från New Yorker och en Fallout Boy Hoodie.



Nu ska jag i väg till konsum och hämta ett paket, undra vad de kan vara : ) Ska nog se om det finns någon film jag kan låna också.

Ätit och ska nu kolla på en film, tror jag.

Har precis ätit lite mat, i dag fick de bli pasta och lax, gott var de i alla fall.  Har även i dag inköpt lite tidningar som jag suttit och bläddrat i.

Travronden, Empire och Sofis Mode, fick det bli.




Och i Travronden hade syrran lite bilder som vanligt...






20 års jubileum med Empire, mkt roliga artiklar bland annat en med Tom Hanks.






Sen så var det en fin bild serie med en massa nytagna bilder.








Nu ska jag titta på Transporter 3, har inte sett de två första men de gör nog inget. Gillar jag denna så får jag väl ta och leta upp de två andra...

Och i ren Tom Hanks anda säger jag;
 
My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

Hemma igen

Nu har jag varit i skolan och lyssnat på en massa tips inför uppsatsskrivningen. Det känns ganska lungt faktiskt, det känns som om jag har kontroll. Efter lektionen så kopiera jag ett par kapitel ur ett par böcker så att jag slapp ta med mig dom hem. Erika kom ner när jag stod och kopierade och ville att jag skulle hjälpa henne att beställa två böcker från Lund, så jag ska komma i håg och skicka ett mail till lessebo bibliotek, så förhoppningsvis kommer de böckerna till Måndag. Efter att jag varit i skolan så gick jag på stan innan bussen hem, köpte ny hårfärg hos Kicks, så det tänkte jag trixa med i eftermiddag. Köpte även en klänning från Gina, som jag fick syn på i förra veckans Sofies Mode och blev kär i. Det fanns en kvar i Växjö och den passa perfekt förutom att axelbanden va lite långa men de går ju att fixa lätt. Bilder på klänningen kommer senare : )


Men så här såg jag ut annars idag. XL T-shirt från Tiger World på Kålmården, köpt förra sommaren men aldrig använd innan, till den så hade jag en smalt skärp från Rules by Mary, leggins från Gina, bruna stövlar och min skinnjacka.



Närmare bild på trycket, själv så älskar jag trycket. Vad tycker ni??



BYE BYE

Vakna

Jag vaknad med förhoppningen på varm och fint väder i dag, men fick jag de --> NEJ, utan de är grått och trist och enligt SMHI så kommer de kanske regna i dag... 

Ska sätta mig på bussen till skolan om en timme, frågan är nu bara vad man ska ha på sig. Nu ska jag äta frukost.

So Long! 

Nice låt också hörde på VH1


Hörde precis en bra låt på VH1


Efter en lång dag...

... så sitter jag nu här och skriver. Har städat, tvättat och diskat, men har lite kvar att städa men de får bli i morgon efter skolan. Har rensat bland papper och slängt en massa grejer, sprang även som en galning upp och ner för trapporna för att ställa undan grejer i källaren.

Har även av njutit en god middag med en fin köttbit och potatissallad och tomater. Till efterrätt gjorde jag en smothie på frusna björnbär, laktosfri mjölk och lite Tofuglass med smak av blåbär, mkt gott!!! Samtidigt som jag åt titta jag på ett par avsnitt av Eleventh Hour, en mycket bra serie som går på Canal +. Tycker de är så bra att ha TV genom Telia för man kan kolla på en massa saker i efterhand :)



Bye bye

Paus

Har jag nu i mitt städande...

Eftersom att det har varit så mycket att göra de senaste veckorna, så bestämde jag mig för att i dag göra allt jag inte hunnit med, så som att diska, städa och tvätta. Ska även ta mig en sväng bort till biblan och fixa lite.

Lyssnar på Jason Marz just nu, måste ju ha bra städmusik :)

Då var det dags att återgå till städandet.

Adios

Jag har blivit en Tradera nörd

Japp de är sant och allt är Fridas fel. Hon kom i på Konsum i dag och jag tyckte hennes skor var snygga och då berätta hon om ett annat par som hon köpt på tradera, så jag tänkte att varför inte? Så när jag kom hem så gick jag in på Tradera.com och blev medlem, och sen dess har jag lagt ett par bud på olika väskor och plånböcker.

Som ni kanske förstår så älskar jag skor, väskor och plånböcker. Det är något med att ha snygga accosearer, de kan lyfta en hel outfit till en ny höjd!

Ne nu ska jag nog ta och sova :)

God natt på er.

Lördag och plugg

Jag har jobbat mellan 08.00-15.00 i dag, och just nu sitter jag och kollar på V75 på TV4+. Ska plugga mellan loppen tänkte jag. Har även beställt hem ett par solglasögon från Le Specs, ett företag som Filippa prata om i sin blogg.

Dessa blev de i alla fall.
Glamour Addict

Snygga va??

Bye bye

090501 - kväll

Det blev en lugn 1 maj kväll med god mat och lite tv-tittande, det blev Så ska det låta på SVT 1, och lite zappande till CSI på Kanal 5.



Det blev en sallad med sallad, tomat, gurka, champinjoner, kyckling, fetaost och cashwnötter. Mycket gott var de!


Fått lite färg..

Efter 2,5 timme i solen hemma hos Malin, så är jag nu hemma igen. Tänkte tillbring resten av dagen hemma på min balkong, med bra musik spelandes från högtalarna ;)

 

 


 





 




Ja, jag vet att detta är väldigt tonårsflick inriktat, men låtarna är faktiskt bra. Speciellt Mileys låt, som jag tycker är grymt bra...

Nu ska jag till Malin

Ska nu till Konsum för att köpa lite bakis mat åt Malin, hon ville ha grillchips och tre ankare snus. Ska sitta hos henne och sola och fortsätta att läsa, har 10 sidor kvar nu.

Prata precis med mormor, ville att hon ska till deras ena onoff butik i Norrköping, för de hade en Transcend Minneskortsläsare på lager där och jag tyckte att det är bättre att de köper den och skickar ner den än att behöva beställa hem den över internet. Den kort läsaren ska jag ha för att kunna föra över bilder från min mobil till min dator för varken usb kontakten eller bluetooth vill funka... *grr*

Ne, nu måste jag bege mig i väg.

Adios amigos

Soligt men det blåser kallt :)

Det är jättesoligt ute men som sagt det blåser väldigt kallt, så något solade blir det inte just nu :) Men ska nog sätta mig ute och plugga lite i alla fall...

Har 30 sidor Filmteori att läsa, men det ska nog inte ta så lång tid...

Vi hörs senare i dag

RSS 2.0