Söndag snart måndag

Jaha då var denna helgen snart över. Har jobbat både lördag och söndag med Hille, så det har inte blivit så mkt skrivet, morgondagen kommer bestå i att städa osv för att senare på kvällen ta det lungt. Upptäckte igår på jobbet att vi fått in Laktosfri Keso, gissa vem som var snabb att snappa åt sig en burk, jo jag. Älskar keso men efter det att laktosintoleransen kickat in så har jag inte ätit keso på flera år. Men nu jäklar, så i kväll efter jobbet blev det en macka med keso och scharlottenlök, GUD va gott det var :D




Hoppas även på att i morgon eller i alla fall under veckan få reda på hur det gick med uppsatsen. Lite nervöst är det faktiskt, men men det finns inte så mycket man kan göra just nu.
Ska se om jag kan hitta en film att titta på, ett bra tips för er alla är att besöka http://watch-movies.ro (filmer) eller www.watch-series.com (tv-serier) Jag älskar watch-series, då dagen efter det att en tv serie har visats i USA så ligger avsnittet uppe för oss som inte kan vänta tills dessa att avsnitten ska komma till Sverige.

xoxo 


Musik

Lite underbar musik till er alla...

Broken



My immortal



Call me when your sober



A moment like this



xoxo

OMG, jag tror jag skrattar ihjäl mig

Ta en titt på detta, gissa om jag skrattade åt våra kära kuskar där ute i landet :D




xoxo

'am a Damon addict

På tal om bad boys och bra tv-serier, så har jag förälskat mig i tv-serien The Vampire Diaries. När jag började titta på TVD, så var jag inte imponerad. Vilket kan bero på att jag just då var översköljd av vampyrer från alla de håll och kanter. Men efter 12 avsnitt så är jag övertygad, detta är min favorit bland allt vad vampyrer heter, just nu. Blandningen mellan det mänskliga, övernaturliga och magiska gör att man längtar efter mer och karaktärerna har alla något som tillför historian. Det är inte heller helt fel att ensambeln är en stor skala vackra människor med Ian Somerhalder i spetsen, som the bad boy vampire Damon. Det är något med Ians karaktär som gör att man dras in och även fast att han inte är en trevlig person så kan man inte göra annat än att falla och hårt faller man också. Så varje vecka längtar jag tills att det ska bli fredag, så att jag kan titta på det senaste avsnittet.


DAMON addict







Jag är även ett stort fan av Bonnie från TVD, som spelas av Katerina Graham. Hon är bästa vän med Elena och visar sig ha magiska krafter och under seriens gång får vi se hur hon utvecklar sin magi. Hon och Damon kommer lite på kant med varandra men kemi mellan dem går inte att förneka.



De ser bra ut tillsammans på tvn...



... och i verkligheten.

Ian Somerhalder & Katerina Graham are Golden Globes Gorgeous - the-vampire-diaries photo

xoxo

Kevin McHale

I inläggen innan har jag pratat om Glee och min lilla crush på Mark Salling och hans karaktär Puck. Puck om är epitotet av vad vi kallar bad boy, så är Kevin McHales Artie en riktig geek eller nörd som vi säger i Sverige. Men jag måste säga att Kevin McHale som spelar Artie är allt annat än en nörd. Han är, jag vet inte riktigt hur man ska beskriva det, men han är snygg. Han är även en otroligt bra sångare och en fantastisk dansare, vilket vi tyvärrr inte får se i Glee, då hans karaktär sitter i rullstol.





Kevin med hans förra band N.L.T.



xoxo

Love <3

Well what can i say... Han är jäkligt bra :D



xoxo

Glee

I love Glee, vilket gör att jag just nu sitter och tittar på Glee (igen) Jag är en Puckelberry, alltså ett stort fan av Rachel och Puck. Mark Sallinger är superior to Cory Monteith...





Jag vill ha mer Puckelberry!!!!

xoxo

New York I Love You

Andra filmen för i kväll ficj bli New York I Love You. En poetisk film med flera regissörer som regisserat olika historier som man sedan klippt ihop till en ända lång film. Filmen handlar först och främst om kärleken, till männiksorna runt omkring än men även till staden New York. Efter att ha tittat på filmen så har jag fått en liten idé till ett projekt. Ska bara skriva ner min lilla idé och lämna över ett förslag till Sanna, tror att va kan ha kul med det jag tänkt på att göra... Men mer får ni veta senare, speciellt om idé går fram eller inte...

Men jag tycker iaf att ni ska se filmen och ni hittar den här.



xoxo

Film

Har varit lite dålig på att uppdatera det senaste. Det har inte hänt så mkt, vilket gjort att jag inte skrivit något. Men nu är jag här igen, sitter och tittar på Leap Year, en söt romantisk komedi med Amy Adams och Matthew Goode. 
Har kommit på att jag verkligen vill ha samma färg på håret som Amy Adams eller Isla Fisher. Underbar rödaktig färg eller hur?!? Fast det lutar mer åt Islas röda än Amys, men något i den stilen absolut.




xoxo

God morgon

Ska snart iväg till bussen, eftersom att vi har lektion vid 13.00 så måste jag in redan nu då nästa buss inte går fören 12.35 men men så är det när man pendlar... Men vi har bara en lektion idag, så jag borde komma hem i någorlunda tid. Hittade igår min gamla mp3 spelare, laddade batteriet och la in ny musik. Förhoppningsvis så fungerar den som den ska :D

Otroligt inspirerad denna tråkiga morgon.



xoxo

Konståkning

Om ca en timme ska jag titta på EM galan i konståkning. Jag är ett stort fan av årets EM tvåa bland herrarna, Stephane Lambiel och för ett par minuter sen satt jag och bläddrade i gårdagens DN och fick syn på en annons om Stockholm Ice den 2 april. Jag var tvungen att gå in på deras hemsida och titta vad detta handlade om och gissa om jag blev överlycklig. Långfredagen så kommer det vara en stor konståknings show i Globen med bland annat Evgeny Plushenko,Stéphane Lambiel, Kristoffer Berntsson och Adrian Schultheiss. Plus en massa andra :D

Så jag ska bara se om det är någon som vill gå med mig och sen så är det bara att beställa biljetter.

"le Petit Prince", Stephane Lambiel...











xoxo

Flyttlådor...

Jag kanske skulle traska i väg till konsum för att hämta lite lådor att packa i. Men tror att jag ska titta på nyaste Wallanderfilmen först. Det är söndag och kallt ute, så det är skönt att sitta inne och inte göra så mkt. Jag har börjat lära mig att skriva utan att titta på tangenterna :D En rolig sak att veta bara.



        


xoxo

Nyduschad och vaken

Nu har jag vaknat till igen, jag måste vara på väg att bli sjuk. För så här trött är jag aldrig, det är ju min lediga helg och jag som tänkt att fixa lite i lägenheten :)

Sitter just nu och funderar på vad jag ska äta... Är lite hungrig men känner inte för att laga något.



xoxo

WTF syrran

Okey låt mig få förklara en sak. Idag är det lördag och för mig är det min LEDIGA lördag, vilket betyder att jag kan få sova hur långa som helst... Speciellt efter den veckan jag har haft då jag under 3 nätter inte kunnat sova alls. Men nej, tro inte att jag fick sova, utan vid åtta tiden ringer en allt för pigg (borde vara bakfull, efter hästgalan) syster och känner för att prata medan hon äter frukost eftersom inget annat travfolk är vaket på hotellet... Jag menar bara KOM IGEN!!!, hon kunde inte väntat till tio tiden iaf, utan åtta. Åtta på min lediga lördag och nu är jag inte ens säker på om jag kan somna igen. Så frustrerande!

xoxo


Well 'am back...

Har inte bloggat på ett par dagar, då jag har varit så trött efter långa dagar i skolan och mkt att göra. Men nu är jag tillbaka. I kväll ska jag kolla på åreta Travgala på Tv4+, då min lillasyster är en av fotograferna där! Ska bli mkt spännande och se om man får se henne något på tvn.

Just nu sitter jag och kollar på lite olika So You Think You Can Dance klipp. Här är några av mina favoriter.



xoxo

Mår inte bra...

Tror att jag är på väg att få halsfluss eller någonting halsrelaterat. Det har inte blommat fullt ut så jag slipper missa dagens lektion i företagsekonomi, så snart ska jag sätta mig på bussen in till Växjö. Blir en sen dag i dag också men förhoppningsvis inte lika sen som igår då jag kom hem vid kvart i tio på kvällen. Har sovit i över tio timmar men kroppen känns fortfarande sådär.

Nu ska jag dricka lite te och se om jag kan få i mig någonting.

Vi hörs kanske i kväll...

xoxo 


I skolan...

Sitter just nu i skolan framför en dator och gör inte mkt. Igår lyckades jag med konststyckeet att försova mig, det var ingen bra dag för mig igår kan jag säga. Eftersom att sista bussen på morgon från kosta till växjö går 08,30 och nästa inte går fören 12,30 så vart det kört.

Så därför sitter jag här i Växjö så tidigt idag, har lektion vid 13 till 15, sen har jag opponering på min uppsats vid 17,00. Nervöst, men känns ändå ganska lungt. Kommer vid 16 tiden börja freaka ut skulle jag gissa.

Vad hittar ni på idag då??

xoxo

Räkningar betalda

Nu har jag varit duktig och betalat en massa räkningar och jag har även varit inna på CSN och lämnat studieförsäkran. Känner att jag har gjort mitt nyttiga för idag.

xoxo

Planering inför i morgon

Jag sitter här i mitt kök och undrar på om jag ska plocka ihop lite saker inför i morgon, då det är första dagen i skola efter ett långt uppehåll (c-uppsats skrivande och jullov) men jag orkar inte just nu. Sitter och lyssnar på Switchfoot på Spotify, ett riktigt bra band från San Diego trakten... 


Dare you to move 



xoxo

Dollyblond

Det finns en fin liten blogg som heter Dollyblond.se och just nu har hon en tävling, där man kan vinna ett jättefint smycke från Rock and Doll. Klicka här för att vara med i tävlingen du också :D

Dollyblond är en av de bloggarna jag har under favoriter på datorn, så nu tycker jag att du också ska besöka Elins blogg så fort som bara den...

xoxo

Åhhh

Alla dessa vackra klänningar, det var svårt att välja mellan dem men här kommer mina absoluta favoriter från gårdagens Golden Globe gala. Vad tycker du?

Klänningar jag lätt skulle kunna bära om jag fick chansen...


Underbart vackra Anna Kendrick från Up in the Air och Twilight filmerna. Min absoluta favorite!!!!





Kirsten Bell vacker i ett vitt fodral.





Dianna Agron från Glee.





Sandra Bullock i en otroligt vacker lila klänning från Bottega Veneta.  





Jennifer Garner, wow.


Jennifer Garner


Lea Michele, vacker Oscar de la Renta.


Award Shows



xoxo

GG part 4

Bästa regi vinnare - James Cameron - "Avatar" (mitt tips)




Bästa tv-serie - Komedi/musikal vinnare - "Glee" (mitt tips)





Bästa film - Komedi/musikal * vinnare - "The Hangover"




Bästa skådespelerska - Drama vinnare - Sandra Bullock - "The Blind Side"





Bästa skådespelare - Komedi/musikal * vinnare - Robert Downey Jr. - "Sherlock Holmes" (mitt tips)






Bästa skådespelare - Drama vinnare - Jeff Bridges - "Crazy Heart"





Bästa film - Drama vinnare -
"Avatar" (mitt tips)





xoxo

GG part 3

Bästa skådespelare i en tv-serie - Komedi/musikal vinnare - Alec Baldwin - "30 Rock"






Bästa icke-engelskspråkiga film * vinnare - "The White Ribbon" (Tyskland) - Wega Films; Sony Pictures Classics (mitt tips)





Bästa tv-serie - Drama vinnare - "Mad Men"





Bästa kvinnliga biroll i en tv-serie, miniserie eller tv-film vinnare - Chloë Sevigny - "Big Love"





Bästa manliga biroll *vinnare - Christopher Waltz - "Inglourious Basterds"




xoxo

GG part 2

Bästa skådespelare i en tv-serie - Drama vinnare - Michael C. Hall - "Dexter"





Bästa skådespelerska i en tv-serie - Drama vinnare - Juliana Margulies - "The Good Wife"





Bästa sång, skriven för filmen vinnare - "The Weary Kind" från "Crazy Heart" - Musik & text: Ryan Bingham, T Bone Burnett


Bästa musik, skriven för filmen vinnare - Michael Giacchino - "Up"


Bästa miniserie eller tv-film *vinnare - "Grey Gardens" (Jag tippade denna)




Bästa skådespelerska - Komedi/musikal vinnare - Meryl Streep - "Julie & Julia"




Bästa skådespelare i en miniserie eller tv-film * vinnare - Kevin Bacon - "Taking Chance"





Bästa skådespelerska i en miniserie eller tv-film * vinnare - Drew Barrymore - "Grey Gardens" (mitt tips)




Bästa manus vinnare - Jason Reitman, Sheldon Turner - "Up In The Air" (mitt tips)





xoxo


GG part 1

Bästa kvinnliga biroll vinnare - Mo'Nique - "Precious"




Bästa skådespelerska i en tv-serie - Komedi/musikal vinnare - Toni Collette - "United States of Tara"





Bästa manliga biroll i en tv-serie, miniserie eller tv-film vinnare - John Lithgow - "Dexter"





Bästa animerade långfilm vinnare - "Up"






Golden Globes

Vilken tur att man sov länge idag. För på så sätt orkar jag vara uppe i natt för att titta på Golden Globes som börjar vid 02.00 på kanal 9, undra om Star också sänder Golden Globes? Jag vill ju titta på alla vackra kläder, detta måste undersökas. För ett par dagar sen så skrev jag ner, här på bloggen, vilka jag tror vinner och detta inlägget kan ni hitta här.



Under natten kommer jag kommentera över de olika vinnarna och så vidare :)

Tills dess puss på er alla!

Country

Tänkte så här på söndags eftermiddagen bjuda på lite härlig country...



























Ke$ha

Ni kanske har hört Ke$has stora hit Tik Tok, jag gillar verkligen Ke$ha och hennes musik. Nr 2 efter Lady Gaga enligt mig... Så därför tycker jag att du ska gå in på Spotify och leta fram hennes album, som släpptes för någon vecka sen eller så kan ni gå direkt hit (min spellista för Ke$ha)

Tik Tok



xoxo

Lördag

Har idag avnjutit en väldigt god omelett till brunch, då jag under de helgerna jag jobbar sover lite längre och äter en större måltid lite tidigare än vad som är tänkt. Eftersom att jag börjar vid 17.00, att börja vid fem är lite jobbigt då det är försent för lunch och för tidigt med middag vid tretiden. Att man sen jobbar till 22, gör också att det blir försent att äta något när man kommer hem. Men jag brukar klara mig :) Ska titta på ett avsnitt av Numbers innan jag hoppar in i duschen.

Älskar denna låten med Lea Michele (Rachel från Glee)






xoxo

Paper Route & You me at six

När jag var på Paramores konsert i Sthl den 30 november, så var Paper Route och You me at six två av de fyra förbanden. Måste säga att jag verkligen gillar båda banden nu, så jag tänkte bjuda på en låt från varje band. Är de bra tycker ni???

Paper Route







You me at six








XOXO

Christian Siriano

WOW WOW WOW, säger jag bara om Christians Spring Summer 2010 kollektion...

Här är ett par av mina favoriter.


Helt underbar i guld, vackert draperad.



WOW säger jag bara älskar mönstret och skärningen på klänningen.



Jag vill ha, lätt skulle jag kunna gifta mig i denna klänningen.



Älskar ena axeln bar tillsammans med en lång ärm.



Ser mig själv på Ascots, älskar hatten!



Mannen bakom dessa godingar...



xoxo

Filmtips

Här kommer lite tips på olika filmer som jag vill se. 





Eastwood regisserar, Freeman agerar!!!














Action + Angelina Jolie = Bäst


Lugn kväll...

Dat har idag varit en lugn dag med tvätt tid och slöande och resten av kvällen går i samma tecken... Men jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske läsa lite eller bara surfa runt på nätet och pyssla i bloggen, vad tycker ni??

xoxo


Musik

Just nu sitter jag med John Mayer – Where The Light Is: John Mayer Live In Los Angeles i lurarna. Han är en riktigt bra gitarist, bara njuter när jag hör honom spela, precis som jag gör när Jamie Cullum spelar piano.


Så jäkla fantastiskt, bara lyssna och njut!!!





Jamie Cullum och Radioheads High and Dry





Men orginalet är lite bättre...





Måste bara ge er en låt till med John Mayer, ni kan hitta livevideon (från den skivan jag just nu lyssnar på) här, medan nedan får ni bara låten...




xoxo

Stockholmare och alla ni andra också, titta hit!

Det är så här att jag flyttar till Stockholm i slutet av mars och jag känner praktiskt taget ingen i Sthl, så nu söker jag lite bloggvänner som kanske kommer att bli goda vänner i framtiden, vem vet. Alla är välkommna att skicka en liten kommentar, svarar på alla!

Nu har jag lagt in en liten annons i mitt sökande av lite nya vänner, hmm det känns konstigt att jag snart ska flytta. Har bott i Kosta i 6,5 år och innan dess bodde jag i Vinninga i 15 år. Den känslan jag har i magen, när jag tänker på flytten, är blandad. Ibland är jag hur glad och uppspelt som helst men ibland blir jag faktiskt lite ledsen. Lämnar efter mig världens bästaste Malin, vilken tur att det finns datorer, telefoner och även helt vanliga brev som gör att man kan hålla kontakten!



xoxo

Funderar

Sitter här och lyssnar på spotify och dricker te. Funderar på om jag ska packa lite mer grejer eller om det får vänta någon timme. Trött är jag iallafall då jag inte somnade fören sent igår, pga att jag hade huvudvärk. Jag är en sådan person att jag vill inte ta en värktablett fören jag verkligen ser att jag inte kan "bota" min värk på något annat sätt.



xoxo

Shopping med Rosanna

I dag har jag och Rosanna varit i Växjö och handlat lite. Rosanna klippte och färgadde även sitt hår.

Detta inhandlades på Gina Tricot













Inhandlade även två par jeansaktiga leggins, ena paret svarta och andra paret bruna. Sen blev det lite småplock bland annat en rouge från Loreal Paris och ögonbryn & ögonfrans färg. Lunch åts på Cornetto, blev en kuckling/fetaost sallad. En lyckad dag. helt klart.

Rosanna före



¨
Rosanna efter




Mumsigt!!!



Jag och det snöar :)



Jag och Rosanna



xoxo

Min lillebror har vuxit upp...

Jag har i snart över ett tyckt att bror min borde färg håret, då hans vanliga färg inte är så kul. (Råttblondt/brunt) Och gissa på min förvåning när min syster skickade dessa bilderna på honom, hon har även satt i lite löshår så att han blir riktigt rockig. Vilken söt bror man har, eller hur!!!





xoxo

Växjö

Ska jag snart till med Rosanna. Vi ska shoppa lite och hon ska klippa och färga håret :D



Underbar låt förresten!

Golden Globe 2010

Precis som förra året kommer jag sätta ut mina tips för vilka som vinner årets Golden Globes.
Golden Globe sänds den 17 januari. * betyder att jag inte sett någon av filmerna än, men jag gissar i alla fall.  

Bästa film - Drama
"Avatar"
"The Hurt Locker"
"Inglourious Basterds"
"Precious"
"Up in the Air"


Bästa film - Komedi/musikal *

"(500) Days of Summer"
"The Hangover"
"It's Complicated"
"Julie & Julia"
"Nine"


Bästa skådespelare - Drama

Jeff Bridges - "Crazy Heart"
George Clooney - "Up in the Air"
Colin Firth - "A Single Man"
Morgan Freeman - "Invictus"
Tobey Maguire - "Brothers"


Bästa skådespelerska - Drama

Emily Blunt - "The Young Victoria"
Sandra Bullock - "The Blind Side"
Helen Mirren - "The Last Station"
Carey Mulligan - "An Education"
Gabourey Sidibe - "Precious"


Bästa skådespelare - Komedi/musikal *

Matt Damon - "The Informant"
Daniel Day-Lewis - "Nine"
Robert Downey Jr. - "Sherlock Holmes"
Joseph Gordon-Levitt - "500 Days of Summer"
Michael Stuhlbarg - "A Serious Man"


Bästa skådespelerska - Komedi/musikal

Sandra Bullock - "The Proposal"
Marion Cotillard - "Nine"
Julia Roberts - "Duplicity"
Meryl Streep - "It's Complicated"
Meryl Streep - "Julie & Julia"


Bästa regi

Kathryn Bigelow - "The Hurt Locker"
James Cameron - "Avatar"
Clint Eastwood - "Invictus"
Jason Reitman - "Up in the Air"
Quentin Tarantino - "Inglourious Basterds"


Bästa manliga biroll *

Matt Damon - "Invictus"
Woody Harrelson - "The Messenger"
Christopher Plummer - "The Last Station"
Stanley Tucci - "The Lovely Bones"
Christopher Waltz - "Inglourious Basterds"


Bästa kvinnliga biroll

Penelope Cruz - "Nine"
Vera Farmiga - "Up in the Air"
Anna Kendrick - "Up in the Air"
Mo'Nique - "Precious"
Julianne Moore - "A Single Man"


Bästa manus

Neill Blomkamp, Terri Tatchell - "District 9"
Mark Boal - "The Hurt Locker"
Nancy Meyers - "It's Complicated"
Jason Reitman, Sheldon Turner - "Up In The Air"
Quentin Tarantino - "Inglourious Basterds"


Bästa icke-engelskspråkiga film *

"Baaria" (Italien) - Medusa Film; Summit Entertainment
"Broken Embraces" (Spanien) - El Deseo SA; Sony Pictures Classics
"The Maid" (Chile) - Forastero; Elephant Eye Films
"A Prophet" (Frankrike) - Chic Films; Sony Pictures Classics
"The White Ribbon" (Tyskland) - Wega Films; Sony Pictures Classics


Bästa animerade långfilm

"Cloudy with a Chance of Meatballs"
"Coraline"
"Fantastic Mr. Fox"
"The Princess and the Frog"
"Up"


Bästa musik, skriven för filmen

Michael Giacchino - "Up"
Marvin Hamlisch - "The Informant!"
James Horner - "Avatar"
Abel Korzeniowski - "A Single Man"
Karen O, Carter Burwell - "Where The Wild Things Are"


Bästa sång, skriven för filmen

"Cinema Italiano" från "Nine" - Musik & text: Maury Yeston
"I Want to Come Home" från "Everybody's Fine" - Musik & text: Paul McCartney
"I Will See You" från "Avatar" - Musik: James Horner, Simon Franglen; Text: James Horner, Simon Franglen, Kuk Harrell
"The Weary Kind" från "Crazy Heart" - Musik & text: Ryan Bingham, T Bone Burnett
"Winter" från "Brothers" - Musik: U2; Text: Bono


Television



Bästa tv-serie - Drama

"Big Love"
"Dexter"
"House"
"Mad Men"
"True Blood"


Bästa tv-serie - Komedi/musikal

"30 Rock"
"Entourage"
"Glee"
"Modern Family"
"The Office"


Bästa skådespelare i en tv-serie - Drama

Simon Baker - "The Mentalist"
Michael C. Hall - "Dexter"
Jon Hamm - "Mad Men"
Hugh Laurie - "House"
Bill Paxton - "Big Love"


Bästa skådespelerska i en tv-serie - Drama

Glenn Close - "Damages"
January Jones - "Mad Men"
Juliana Margulies - "The Good Wife"
Anna Paquin - "True Blood"
Kyra Sedgwick - "The Closer"


Bästa skådespelare i en tv-serie - Komedi/musikal

Alec Baldwin - "30 Rock"
Steve Carell - "The Office"
David Duchovny - "Californication"
Thomas Janes - "Hung"
Matthew Morrison - "Glee"


Bästa skådespelerska i en tv-serie - Komedi/musikal

Toni Collette - "United States of Tara"
Courtney Cox - "Cougar Town"
Edie Falco - "Nurse Jackie"
Tine Fey - "30 Rock"
Lea Michele - "Glee"


Bästa miniserie eller tv-film *

"George O'Keeffe"
"Grey Gardens"
"Into the Storm"
"Little Dorrit"
"Taking Chance"


Bästa skådespelare i en miniserie eller tv-film *

Kevin Bacon - "Taking Chance"
Kenneth Branagh - "Wallander: One Step Behind"
Chiwetel Ejiofor - "Endgame"
Brendan Gleeson - "Into The Storm"
Jeremy Irons - "Georgia O'Keeffe"


Bästa skådespelerska i en miniserie eller tv-film *

Joan Allen - "Georgia O'Keeffe"
Drew Barrymore - "Grey Gardens"
Jessica Lange - "Grey Gardens"
Anna Paquin - "The Courageous Heart Of Irena Sendler"
Sigourney Weaver - "Prayers For Bobby"


Bästa manliga biroll i en tv-serie, miniserie eller tv-film

Michael Emerson - "Lost"
Neil Patrick Harris - "How I Met Your Mother"
William Hurt - "Damages"
John Lithgow - "Dexter"
Jeremy Piven - "Entourage"


Bästa kvinnliga biroll i en tv-serie, miniserie eller tv-film

Jane Adams - "Hung"
Rose Byrne - "Damages"
Jane Lynch - "Glee"
Janet Mcteer - "Into The Storm"
Chloë Sevigny - "Big Love"


Snart kommer även de nominerade för årets BAFTAs


Kan inte sova

Så jag bestämde mig för att sätta igång en film. Det fick bli Stardust och samtidigt så ska jag sitta och designa lite tror jag.


En av filmerna jag längtar till...





Underbart duktiga & snygga Sam Worthington i en Clash of the Titans *Längtar*





När man minst anar det

Japp hitta precis min klocka som jag letat hur länge som helst efter och så låg den i ett av facken på ena väskan jag äger. Vilken tur att jag hitta den idag annars så hade jag säkert köpt en ny i morgon, då jag ska med Rosanna in till stan.

XOXO

Firar...

Jag firar med musik från världens bästa tv-serie just nu.
Lyssna här GLEE




XOXO

Nervöst sammanbrott avklarat

Har legat halva dagen i sängen under mitt täcke och varit nervös. Skickade som sagt vad in min C-uppsats igår och i dag vid 11, så fick vi alla mail från vår handledare att 6 av 7 stycken får läggas fram vid opponeringen nästa vecka. Men innan han skrev ut vilka som skulle opponera på vilka så ville han veta om alla kunde då. Kan ni fatta jag har sen dess legat och undrat om det är just min uppsats som inte är bra nog. Så för att bar minuter sen så var jag inne på min e-mail (för hundrade gången idag) och såg att jag fått svar från läraren och gissa på min lättnad när min uppsats stod med av de som ska opponeras. TACK GODE GUD! Visst är det så att den också ska bli godkänd av den läraren som ska läsa den, men det är ett annat bekymmer helt i sig...

Nu kan jag ta tag i resten av dagen och göra något semi produktivt eller så kan jag fira...

XOXO

Såklart...

Läste nyss på Aftonbladet att Adrian Koljini ska ta körlicens, kul för honom. Men det pappa Lutfi stämmer, det är hårt att jobba med trav och han är inte den enda som tycker att barnen ska göra något annat ta Kari Lähdekorpi eller tillochmed min egna far. Pappa tyckte inte att jag skulle gå på Uddetorp och läsa trav utan han sa gör något annat travet finns kvar om det är så. Jaha och då hamna man i Kosta för att studera Glas, vilket idag känns som ett underligt val, men hade jag inte valt att läsa glas så hade jag aldrig börjat på Växjö Uni på Kulturledarlinjen och hade jag inte gjort det så hade jag aldrig studerat Filmvetenskap. Vilken tur man har ibland, för nu har jag hittat rätt!!! Men travet kommer alltid finnas i blodet :D


Sötingen Zäta som bor hemma hos föräldrarna, han väger x antal kilo mer än på denna bilden, men han är för söt här!



XOXO

Trevlig kväll med trevligt sällskap

Nu har Rosanna begett sig hem efter en trevlig kväll med god mat och goda skratt.

Det blev ost och skinksallad med vitlöksbröd och till efterrätt smoothie! *mumsigt*




Rosanna flörtar med kameran




Vi avsluta kvällen med att titta på Star Trek, eftersom att Rosanna inte sett den än :D Vi planerar att kanske åka in till stan senare i veckan...

XOXO

Ändringar

Nu har jag gjort lite ändringar på bloggen, det blev ganska snyggt :) Ska börja laga mat nu för Rosanna kommer snart.

XOXO

Jag tror jag är KÄR!!!!



I LOVE MARK SALLINGER SOM SPELAR PUCK <3

Wheels

Låten som går rundgång på min Spotify!!!



Uppsatsen

Nu var den inskickad iaf. Den handlar om Eastwoods karriär som regissör och hur han har utvecklats och om de fyra filmerna jag analysera har haft inverkan på hans karriär.

Nervöst att vänta på klartecken på att man får lägga fram sin uppsats för oppositionen. Men som Erika sa på msn; "men det får väl vara som de är nu..."

Nu ska jag duscha och sen ska jag nog sms Rosanna för att se om hon vill komma över på lite mat och film i eftermiddag.

XOXO

Ashley Greene

Älskar hennes klänning från New Moon premiären och med hennes långa hår...


Star Trek

Såg precis Star Trek filmen för andra gången på ett par dagar, men denna gång så var det kommentatorspåret som lyssnades på under tiden som jag målade en sak...Men en bra film är det allt!!


 

xoxo

Sthl Filmfestival 2009

Jag besökte Sthl filmfestival i höstas och jag tänkte lägga upp trailers på de filmerna jag såg. Under de få dagarna jag var där såg jag 11 filmer och jag har hittat trailers till nio av dem. Alla lika underbara cinematistiska äventyr. De två filmerna jag inte hitta trailers till är The greatest av Shana Feste och Great Directors av Angela Ismailos.



























Romantiska filmer...

... som jag längtar efter.
















Merlin

Jag älskar BBC serien Merlin och jag är ett stort Arthur/Gwen fan!!!





Tillbaka

Jag har inte skrivit i min blogg sen i somras, men nu tyckte jag att jag kunde börja igen. Känner att jag har tiden för det och jag känner även att jag har något att skriva om. I slutet av mars flyttar jag till Stockholm, så bloggen kommer nu handla om tiden fram tills dess men jag kommer även skriva om annat, bland annat film, musik och böcker. Känner att jag lämnar modebiten bakom mig och satsar på sådant som jag verkligen gillar och kan något om.
Så årets nyårslöfte är att hålla igång bloggen och sen så har jag och pappa ett vad om vem som kan gå ner mest i vikt, procentuellt sett. Ska bli kul och se hur detta kommer att gå.

XOXO

RSS 2.0