God Kväll...

Sitter på kontoret och arbetar. I kväll så blir det nog lugna gatan hemma. Försöker komma fram till vad jag ska göra på Valborg och 1 maj... Kan inte någon komma upp så att vi kan gå ut...
Eller kanske ska man gå på fotboll...
Kom med förslag!

Snart är det dags att gå till Skandia

För vi ska ha medlemsvisning av Pippa Lees hemliga liv. Men jag lovar att jag ska försöka uppdatera bloggen lite oftare nu.

 


Klasskamraterna verkar ha det roligt...

Detta hittar Dragos och Pidde på nuförtiden.
Kul att man kan få lite uppdateringar om Växjö och deras studentlivet.
Ska nu ta och dra mig hemåt i det fina vädret.
xoxo

It's over...

En av mina "all-time favorits" Ugly Betty sända sitt sista avsnitt igår kväll (amerikansk tid) och jag såg precis sagda avsnitt och själv så torka jag tårarna efteråt. Ett perfekt slut på en underbar saga... Kommer att sakna Betty, Daniel och de andra!




xoxo


GLEE är tillbaka

För ett par timmar sen så började USA sända fortsättningen på GLEE och jag är så glad för detta. Tänkte ta mig lite tid innan jobbet och titta på avsnittet. Tror inte att jag kommer bli besviken.


 


Trevlig kväll


Hade en trevlig kväll när jag tog tunnelbanan till Karlaplan för att därifrån promenera till Filmhuset för en visning av filmen Brothers. Riktigt bra film vars handling klänger fast såhär efteråt. Tycker defenitivt att ni ska se filmen, har även sett en liten tjej som jag tror kommer bli en stjärna någon gång i framtiden. Hon heter Bailee Madison och spelar äldsta dottern Isabelle, wow säger jag bara. Efter filmen satt jag kvar i Filmhusets foajé och lyssna på en person från Amnesty prata om defenitionen av vad tortyr är och vad som händer runt om i världen.

Efter vad som kan kännas som ett tungt ämne så var det skönt att komma hem igen och precis nyss upptäckte jag att Washington förlorade sista grundspelsmatchen i NHL, men det gör inte så mycket därför att Henrik Sedin säkrade vinsten i poängligan. Alltid lika kul med bra svenska insatser och inte heller illa av Nicklas Bäckström att placera sig fyra i samma tabell.

I morgon är det dags för en ny vecka på världens bästa praktikplats. Nya utmaningar väntar och jag ser fram emot dem!

xoxo


NHL när det är som bäst!

Igår när jag gick och la mig så stod det 2-2 mellan Washington och Atlanta och Nicklas Bäckström hade totalt för säsongen 99 poäng. Frågan var om han skulle tagit sig över 100 poäng innan matchen vr slut. Svaret fick jag i morse då det visade sig att Washington vann med 5-2 och Nicklas hade gjort ett mål och en assist till. Vilket då resulterar i 101 poäng totalt med en match kvar att spela i grundserien.
Läs mer här

Roligt att notera är att NY Rangers kan ta sig till slutspelet om de vinner den sista matchen som spelas på Söndag eftermiddag (amerikansk tid, 21.00 svensk tid) mot Philadelphia.

Så dagen har börjat bra och förhoppningsvis så kommer jag ihåg att sätta igång tv sen för att titta på travet och den häftige Maharjah. I samma lopp är en annan favorit med Noras Bean som förhoppningsvis kan knipa åt sig en placering.

xoxo


Först veckan avklarad.

Nu är min första praktik vecka över och nu väntar en helg med lite lägenhets pyssel och bio på söndag. Jag har verkligen dragit hem jackpoten, när det kommer till praktikplatser! Har fått mer och mer att göra dag för dag och jag tycker alla uppgifterna är roliga. Tyvärr så lämnar Sanna, Stockholm i morgon då det inte löste sig med hennes praktikplats. Vilket är synd, hade varit kul och haft henne här uppe. Men förhoppningsvis kommer lite klasskamrater upp och hälsar på. 

I helgen så har jag inte jättemycket planerat. I morgon så ska jag äntligen tvätta, vilket gör att dagen kommer spenderas hemma. Men det gör inget då det verkar som om att vädret inte kommer vara det bäst. På söndag kväll så ska jag till filmhuset och se filmen Brothers för att efteråt så stanna kvar och delta i Amnestys diskussion om tortyr, som hålls i Filmhusets entré. Jag har varit Amnesty medlem i ett par år nu och känner att jag äntligen kanske kan hitta lite mer tid för att delta i deras arbete.





Sitter och funerar på hur man ska träffa ny vänner som man inte jobbar med?!? Det känns så jäkla svårt, speciellt när man inte känner till Stockholm så bra ännu. Men det löser sig så småningom.

xoxo


Trött men glad.

En mycket trevlig första dag på praktiken. Tyvärr så var inte Kerstin där så jag fick ingen inloggning till datorn och så vidare men förhoppningsvis så får jag allt sådant i morgon. Har idag suttit och ringt runt till en massa ställen för att påminna folk om att skicka in bidrag till 1 minut film. Trött är jag nu och lite huvudvärk har jag också men det kommer nog gå över snart.

Skulle åkt ut till Filmhuset för att skaffa ett årskort på Cinemateket men jag orkade inte. Det får bli imorgon istället. Måste bli medlem där så att jag kan gå och se Brothers på Söndag, om det finns platser kvar vill säga.

Nu ska jag nog se om jag kan fixa lite här hemma och sen så blir det nog en tidig kväll i sängs. Förhoppningsvis så kan jag tragla mig upp tidigt i morgon så att jag hinner ta en promenad innan jag ska åka in till kontoret!

xoxo


Önska mig lycka till!

Då var det snart dags att bege sig till första dagen på praktiken och som jag har längtat. Det ska bli riktigt roligt detta, får senare i kväll höra av mig till Sanna och se hur det gick för henne. Men tills dess att jag är hemma igen ikväll. Ha en jättebra dag allesammans!

xoxo


Kanske ska våga mig ut...

Jag måste nämligen till affären för att köpa lite saker så att jag kan göra matlådor! Och man kanske skulle göra detta nu, så att inte allt hinner stänga innan jag orkar bry mig. Men fråga är vad jag ska handla. Tänkte göra pastagratäng med någonting i. Svårt att bestämma mig, kanske får slå en signal till mamma och höra vad hon tycker. Ska även se till att hon skickar upp min 2010 års lapp för mitt hästägarkort.

xoxo


Snö snö j*kla snö

Det snöar ute, vilket jag inte riktigt gillar. Jag vill ha vår och värme inte snö och kyla. Så min hurtighet får vänta tills våren kommer tillbaka, för jag tänker inte ut och gå i detta vädret. Har precis tittat på en film som heter The Rebound med Catherine Zeta Jones och Justin Bartha. En söt liten romantisk komedi om att växa upp och att ålder inte är allt! En perfekt film för en dag som denna då man bara vill ta det lugnt och inte tänk för mycket.


Här har det hänt lite...

Under de senaste dagarna så har ni sett att jag har börjt ändra saker i min bloggdesign och idag så är allt färdigställt tills vidare. Min söta syster som jag prata om i det förra inlägget har gjort min nya snygga header, med Stockholms tema!

Vad tycker ni? Jag är i allafall nöjd som tusan!




xoxo


Har förresten världens sötaste syster...

Hon är allt för bra söt min lillasyster och här är ett exempel på detta!




Vandring

Har idag vandrat runt i Stockholm. Jag tog tunnelbanan till Mariatorget och sen så gick jag därifrån runt om i Stockholm. Kan säga att efter 3,5 timmar så var mina fötter trötta.

Tog lite bilder på olika ställen som jag passerade längs vägen...


Allt började vid Fruängen *skrattar*



Här har jag och syrran bott två gånger vi har varit uppe i Stockholm.



Utsikt från Söder över Riddarfjärden









Riksdagshuset






Utsikt från Skeppsbronskajen (vet inte om man kallar stället det, men men)



Nu var man helt plötsligt på Skeppsholmen...



Jag hamnade även på Kastellholmen...



Där satt jag en stund i solen med Viking Line båten till höger...



... och Gröna Lund rakt framför mig.



Precis bakom mig står Kastellet...



Efter mina bravader på Skeppsholmen och Kastellholmen så blev det en liten paus i Kungsträdgården samtidigt som jag prata med syster och mor i telefonen.



Kuddkrig på Sergels Torg



Hamlet ska man hinna se!!!



Sen bar det av hem igen, med trötta fötter men med gott humör...

PUSS


Konståkning

Som ni kanske vet så var jag igår på Stockholm Ice och jag kan bara säga väl värda pengar som man la ut på biljetterna. Några av världens största stjärnor var där... Alla var riktigt bra och jag kan inte säga vem som var bäst, men jag tycker väl ändå att Stephane Lambiel var bäst eftersom att han är min favorit. Det var riktigt kul att få se hans galanummer till musik av Jacques Brel och hans piruetter är av en annan värld.

Här kommer lite bilder från kvällen. Har tyvärr inte bilder på alla då min kamera inte är den bästa.




ALIONA SAVCHENKO OCH ROBIN SZOLKWY



EVGENY PLUSHENKO FÖRSTA ÅKET



EVGENY PLUSHENKO ANDRA ÅKET



KRISTOFFER BERNTSSON



STEPHANE LAMBIEL FÖRSTA ÅKET



STEPHANE LAMBIEL ANDRA ÅKET



VIKTORIA HELGESSON



OCH MÅNGA FLER VAR MED...

Glad Påsk!


Vilket väder det är ute...

Inget roligt väder ute just nu. Det regnade såklart när jag kom in till centrum, som tur är så hade jag parplyet med mig. Mötet gick bra och det ska bli så kul att börja på Tisdag, jag är jättepepp och tror att detta kan bli en riktigt bra upplevelse. Eftersom att det regna idag så struntade jag i att leka turist utan jag tog mig en promenad till Stockholm Stadsbibliotek och skaffa mig ett lånekort och låna tre böcker.

Nu får det väl bli lite städande och ihop plockande. Sen får vi se vad jag ska hitta på...

Puss på er alla


RSS 2.0